You have no items in your shopping cart.

Delsumma: 0,00 kr

Om oss

Kunderna är förstklassig skorsgoods.com. Våra teammedlemmar är alltid fokuserade på våra kunders behov. Vi behandlar våra kunder lika med respekt när de går in i några skorsgoods.com plats, vi vill ha skorsgoods.com för att vara din bekvämlighet, en lokal bekväm detaljhandelsupplevelse för alla familjer. När du besöker oss i butiker online är vi alltid tillgängliga för att hjälpa dig med alla frågor du har. Vi svarar på alla frågor du har om ditt köp via e-post, Facebook och framför allt personligen.

Vans är nu femtiofem år gammal och har tagit fantastiska skor till massorna sedan 1966. Van Doren-bröderna Paul och Jim öppnade för affärer i Kalifornien och tillverkade och säljer skor direkt från deras butik på Broadway. Den första dagen beställs, tillverkas och hämtas tolv par skor av sina nya ägare. Ursprungligen benämnt The Van Doren Rubber Company, skateboardåkare på scenen i början av sjuttiotalet myntade frasen Vans, som har fastnat sedan dess. Gummi, klibbiga sulor och en robust make-up gör den nu klassiska sportsko populär bland skateboardåkare över hela södra Kalifornien, som antar skorna som sin uniform.

1976 debuterade varumärket med sin "Off the Wall" -logotyp, framhävde underkulturen och gjorde saker på olika sätt. Idag fortsätter den att arbeta tillsammans med de som finns i musik- och skate-scenerna för att skapa en bekväm och ikonisk sko som fungerar för människor som går emot spannmålen.

Hitta en Vans-skorförsäljning, med canvasskateskor och slip-ons, inklusive i klassiska schackbrädedesigner på BrandAlley för mindre, och bli en del av en halvtalsrörelse. Dessa skateinspirerade slitbanor är okonventionella i designen och konsoliderar stil och substans från underkulturen till en snygg sneaker som har blivit en mest populär symbol för komfort och cool.

De som är nervösa eller obekväma med att köpa online har inget att frukta när de handlar på skorsgoods.com. På skorsgoods.com bearbetas alla transaktioner med 256 bitars SecureTrust SSL-kryptering, vilket säkerställer att din information är privat och inte tillgänglig för potentiella hackare och identitetstjuvar. När du gör en beställning hos skorsgoods.com kan kunderna vara säkra på att de valda artiklarna finns i lager och skickas samma arbetsdag. På skorsgoods.com är order inte bara garanterade att de levereras utan de garanteras att de levereras snabbt.

Öppettider

Du kan handla på vår webbplats 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
Våra kontors öppettider för kundtjänst är 9:00 till 17:00, måndag till fredag, exklusive engelska helgdagar.
Vi strävar efter att svara på dina e-postmeddelanden och eventuella telefonmeddelanden inom en arbetsdag.

Tveka inte om du har några frågor, kommentarer eller bara vill chatta kontakta oss. Vi är inte bara vänliga utan helt diskreta och kommer att göra vårt bästa för att du ska få den bästa shoppingupplevelsen.