You have no items in your shopping cart.

Delsumma: 0,00 kr

Byt och returnera

Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp

Kontrollera det så snart som möjligt efter mottagandet och öppna inte tillbehören innan du kontrollerar storlek / huvudvaror. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp, byter eller returnerar vi det med förbehåll för denna returpolicy. Gratis 365-dagars retur. Returnera vad som helst av någon anledning i upp till ett år efter att du köpte det. Vi ger dig en ersättare eller full återbetalning.

 

Återbetalningspolicy

Om du vill returnera en del eller hela din beställning för återbetalning eller byte måste du meddela oss inom 14 dagar från dagen efter leveransen av artikeln. Du kan meddela oss genom att skicka in en returförfrågan i avsnittet slutförda beställningar på ditt konto på denna webbplats eller via e-post eller per telefon.

Kunder får kanske inte full återbetalning om varor returneras till oss använda eller tvättade, inte i originalförhållandet med taggar intakta, med några märken eller lukt (t.ex. parfym eller cigarettrök).

Vi begär att artiklar returneras tillsammans med originaltillverkarens förpackning så att framtida kunder kan ta emot varan som tillverkaren avsåg.

Vänligen behåll portokortet när du skickar tillbaka varorna till oss. Detta är för din egen säkerhet om varor går förlorade under transport.

 

Återbetalningspolicy

För hela beställningsreturer eller avbokningar som mottagits inom 14 dagar från dagen efter leverans av beställningen kommer vi att återbetala din betalning, inklusive paketerings- och portokostnader (förutom de extra kostnader som uppstår om du väljer en annan typ av leverans än den billigaste typ av standardleverans som erbjuds av oss). Köparen ansvarar för kostnaderna för att returnera beställningsartiklarna.

För partiella beställningsförfrågningar som mottas inom 14 dagar från dagen efter leverans återbetalar vi beställningskostnaderna. Förpacknings- och portokostnader återbetalas inte. Köparen ansvarar för kostnaderna för att returnera beställningsartiklarna.

Hela eller partiella beställningsförfrågningar som mottas efter 14 dagar dagen efter leveransen kan accepteras efter vårt gottfinnande och en kreditnota eller utbyte erbjuds. Förpacknings- och portokostnaderna återbetalas inte och köparen ansvarar för kostnaderna för att returnera beställningsartiklarna.

Standardförpackningskostnader och portokostnader för utbytesartiklar kommer inte att debiteras om inte utbytesartiklarna sedan returneras till oss för återbetalning, i vilket fall de dras av från återbetalningen. Expressförpackning och portokostnader för bytesartiklar måste betalas i förskott.

 

Procedur

För att skicka en returförfrågan via den här webbplatsen, logga in på ditt konto, gå till "Slutförda beställningar", klicka på "Returartiklar" bredvid relevant beställning, fyll i formuläret och klicka på "Skicka returförfrågan". Alternativt kan du kontakta oss via telefon eller e-post med ditt beställningsnummer, vad du vill returnera och varför du vill returnera det.

Du kommer då att få ett mejl med ditt returförfrågan-ID plus instruktioner om hur du skickar tillbaka varorna till oss.

Vi kommer överens om att antingen återbetala, byta ut eller byta ut varan i mån av tillgång.

Vänligen skicka tillbaka returvarorna till oss utan onödigt dröjsmål och under alla omständigheter senast 14 dagar från den dag då du meddelar din returförfrågan. Vi rekommenderar att du använder en inspelad eller spårbar postmetod som ger tillräckligt försäkringsskydd för det bokförda värdet.

Vid mottagandet av paketet kommer vi att avgöra om varan är acceptabel för retur i enlighet med vår policy.

När vi har fått tillbaka dina varor skickar vi dig en e-postbekräftelse och din återbetalning kommer att behandlas inom 7 dagar.

Återbetalningar kommer att betalas tillbaka med samma betalningsmedel som du använde för den första transaktionen. Det kan ta ytterligare några arbetsdagar för bank- och kreditkortsystemet att kreditera pengarna tillbaka på ditt kreditkort eller bankkonto när vi har behandlat återbetalningen.

Om varan inte är godtagbar skickar vi tillbaka den till dig med en förklaring till skälen för att den returneras.